Nieuws van de Piet Keur Commissie

6 oktober 2020 11:00

Beste leden en iedereen die de voetbalvereniging Beilen een warm hart toedraagt. Hierbij een update betreffende de jaarlijkse uitreiking van de vrijwilligersbokalen en traditionele feestavond eind december.

Naar aanleiding van onze commissievergadering afgelopen vrijdag is besloten dat er geen Pietje Keur avond zal zijn op donderdag 17 december 2020, tenzij de maatregelen omtrent COVID-19 vanuit de overheid versoepeld worden.

Dit houdt tevens in dat dit jaar de Piet Keur Bokaal, Arie de Jonge Bokaal en de Vrijwilliger van het jaar Bokaal niet zullen worden uitgereikt aan iemand. Omdat wij van mening zijn dat diegenen op de feestavond ook echt in de spotlights moeten worden gezet.

De Gouden Klomp over het seizoen 2019/2020 zal wel worden uitgereikt, ook al is het seizoen niet in zijn geheel uitgespeeld. Aan de winnaar van afgelopen seizoen zal op een later moment in een gepaste setting de bokaal worden overhandigd.

Mochten de regels versoepelen tegen het einde van het jaar, dan zullen wij er alles aan doen om alsnog iets te organiseren voor 17 december.

Piet Keur Commissie