Kerstboodschap VV Beilen: samenwerking met Erik de Jong verlengd

23 december 2020 15:30

Het is weer de tijd van het jaar dat wordt teruggeblikt en vooruitgekeken. Het voetbal bij onze club werd naar de achtergrond gedrongen en stond in het teken van hoe zo goed mogelijk met de omstandigheden kon worden omgegaan.

Zelfs een grote mijlpaal in ons clubbestaan het 90-jarig jubileum op 21 juni 2020 werd in soberheid bij stilgestaan. Achter de schermen werd er door een schare vrijwilligers van de beheerstichting en onze club doorgewerkt om alles nog beter te krijgen voor als we weer echt los mogen. We staan eigenlijk nooit stil. Wij ze dan ook blij dat we met hoofdtrainer Erik de Jong tot overeenstemming zijn gekomen om de samenwerking voort te zetten. We wensen Erik en zijn staf veel succes om met het team de ingeslagen weg te vervolgen. Wij kijken met vertrouwen naar 2021 en wensen iedereen goede feestdagen en een rustige jaarwisseling! Tot volgend jaar.