Online Algemene Ledenvergadering

2 april 2021 12:45

Alles is anders in coronatijd. Zo ook onze Algemene Ledenvergadering over het seizoen 2019-2020. Nadat de ALV in november is uitgesteld, zullen we deze nu online gaan houden op 19 april om 19.30 uur.

Om het goed te kunnen organiseren verzoeken wij je uiterlijk 12 april aan te melden door een mail te sturen naar secretaris@vvbeilen.nl. Je ontvangt dan ruim voor de vergadering een link en een instructie.

Alle leden waarvan het e-mailadres bekend is in onze ledenadministratie hebben in hun mailbox de uitnodiging, agenda en jaarverslag ontvangen. Als je deze niet hebt ontvangen, stuur dan een e-mail naar het adres van onze secretaris.

Als je vragen hebt voor de online vergadering, verzoeken wij je deze in te dienen voor 16 april op hetzelfde e-mailadres. Dan kunnen wij de vergadering goed laten verlopen.

Tot 19 april!

Algemeen Bestuur VV Beilen