Harold van der Sleen trainer Beilen Zaterdag 1

11 april 2021 11:15


VV Beilen begint volgend seizoen met een nieuw eerste elftal op zaterdag naast het eerste zondag-elftal. Het team zal uitkomen in de 5e klasse standaard. Een belangrijke stap in het proces daarnaartoe is de aanstelling van een trainer/coach. We zijn blij dat we overeenstemming hebben bereikt met Harold van der Sleen. Harold is 40 jaar, woont in Assen en is in het dagelijks leven Werkleider Facilitaire Dienstverlening bij Afeer, een organisatie die in Oost-Groningen vraag en aanbod van werk bij elkaar brengt.

Op dit moment is Harold van der Sleen hoofdtrainer bij FC Assen. Hij heeft daarvoor zelf gevoetbald bij Hoogeveen en FC Assen. Daarna is Harold via diverse jeugdtrainerschappen en hoofd jeugdopleiding doorgestroomd naar FC Assen 1. In augustus begint hij bij VV Beilen. Hij gaat samen met Jan van Dijk en René Harms de staf vormen van dit elftal.

Er heeft zich daarnaast al een aantal spelers gemeld die weer willen beginnen met voetballen en dan specifiek in het nieuw gevormde team Beilen Zaterdag 1. Wij nodigen spelers van harte uit om zich aan te sluiten bij dit initiatief. Stuur dan een e-mail naar technischezaken@vvbeilen.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!