Inschrijven voor Voetbalschool FSD is weer mogelijk

21 april 2021 12:00

Footballskills Drenthe (FSD) geeft aanvullende trainingen bovenop de reguliere voetbaltraining van de vereniging waarvan kinderen lid zijn. De trainingen hebben als doel het verbeteren van de individuele voetbalkwaliteiten van de jeugdspeler of -speelster, ongeacht het niveau waarop het kind zich bevindt. Naast de ontwikkeling staat het plezier voorop tijdens deze trainingen.

Een bijzonder extraatje komend seizoen: FSD heeft de wens om wedstrijden te spelen tegen teams van andere clubs, andere voetbalscholen of zelfs BVO ’s (Betaald Voetbalorganisatie). Meer nieuws hierover volgt zodra het programma bekend is.

De techniektraining is bedoeld voor 6 tot 14 jarigen.
De trainingen worden gegeven door Niels Maagd, Erik Alberts en Rolf Venekamp.
De trainingen vinden vanaf september eens per 2 à 3 weken plaats, op zondagmorgen van 10.00  tot 11.30 uur.
Locatie: Sportpark Noord-West in Beilen (Eursingerweg 14).

Kosten voor het pakket van tien trainingen: € 50,00. We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat er hopelijk geen drempel ontstaat voor alle kinderen om deel te nemen als ze dat willen. Er is een maximum aantal deelnemers ingesteld (daarom gelden de aanmeldingen op volgorde van opgave), dus wees er snel bij!

Voor opgave voor het nieuwe trainingspakket, informatie over de trainingen/clinics, de onderlinge wedstrijden of andere mogelijkheden en samenwerking met Footballskills Drenthe, kun je contact opnemen met Niels Maagd op 06- 24503316.