Vacature trainer/coach Vrouwen 1 ST Beilen/Fit Boys

10 juni 2021 11:15

ST Beilen/Fit Boys spelend in de 5e klasse is met ingang van het seizoen 2021/2022 op zoek naar een enthousiaste trainer/coach voor Vrouwen 1.

2017-08-22_logo_VV_Beilen.jpgFit_Boys_logo.jpg

De dames zoeken een trainer die de speelsters individueel beter maakt, tactisch en technisch goed onderlegd is, communicatief vaardig is en betrokken wil zijn bij beide verenigingen.

Functie eisen/ kenmerken trainer

• Goede leidinggevende en organisatorische vaardigheden;
  • Verzorgt de trainingen op maandag- en woensdagavond;
  • Coacht en begeleidt het eerste elftal bij alle wedstrijden;
  • Heeft regelmatig overleg met de beide coördinatoren;
  • Trainersdiploma is een pré

ST Beilen/Fit Boys is een samenwerkingsverband binnen de meisjes- en vrouwenafdeling van CVV Fit Boys en VV Beilen. ST Beilen/Fit Boys heeft een zaalteam en drie seniorenteams (waarvan twee 7x7 teams).

Dames 1 is een enthousiast team dat volgend seizoen in de 5e klasse speelt. Behalve prestaties is ook het plezier een belangrijk punt binnen dit team.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

Johan Boer 06-23920255 of Leon Vries 06-12731742

Ben jij degene die we zoeken? Stuur een reactie/brief naar voorzitter@fitboys.nl