Regio Cup jeugd

3 juni 2021 12:30

Beste leden, ouder/verzorgers van leden,

Zoals al in de vele jeugdteam-apps gedeeld heeft de KNVB voor de maand juni een Regio Cup georganiseerd voor jeugd t/m 17 jaar. De wedstrijden staan op onze website (programma komende week) en de app Voetbal.nl

Het is bijna weer als vanouds maar nog net niet helemaal helaas.

De kleedkamers en douches mogen weer gebruikt worden. Op sportpark Noord-West gaan de kleedkamers alleen tijdens de wedstrijden open, NIET tijdens trainingen. Op wedstrijddagen is er weer een schoonmaakploeg aanwezig om tussen de wedstrijden door de kleedkamers schoon te maken.

Kantines mogen vanuit de landelijke regels weer open. Echter het kan zijn dat een vereniging anders besluit, houd daar rekening mee. Meer informatie over onze kantines volgt later.

Nog steeds mag er géén publiek aanwezig zijn. Wij vragen alle teams om hier rekening mee te houden. Ga met zo min mogelijk mensen naar een wedstrijd, rijd samen. Als je als vereniging uit spelen gaat en er veel begeleiding meegaat, is dit niet netjes richting de bezoekende vereniging.

Het kan zijn dat er wedstrijden uitvallen doordat sommige verenigingen hebben besloten om niet deel te nemen aan de Regio Cup, of omdat een team te weinig spelers heeft i.v.m de korte termijnplanning.

Wij wensen iedereen die kan deelnemen aan de Regio Cup veel plezier!

Voor de teams die nog niet mogen spelen, houd vol en hopelijk volgend seizoen weer een volledig voetbalseizoen.

Bestuur cvv Fit Boys en VV Beilen