De kantine mag weer open

4 juni 2021 15:00

Door de aanstaande versoepelingen van 5 juni kunnen de deuren van de kantine weer open. Goed nieuws natuurlijk! Sportkantines en terrassen mogen open tussen 06.00 en 22.00 uur.

Ook nu gelden er weer enkele (basis)regels:

• Een vaste zitplaats aan een tafel - waaraan maximaal 4 personen mogen zitten - is verplicht.
    Zitplaatsen aan de bar zijn niet toegestaan. Zelfbediening is niet toegestaan.
  • In de kantine zijn maximaal 30 personen en op het terras zijn maximaal 50 personen toegestaan.
  • Reserveren is verplicht en ook registratie en een gezondheidscheck bij de ingang zijn verplicht.
  • In de kantine en hal is een verplichte looproute; deze is duidelijk aangegeven.
  • Wanneer je je verplaatst in de kantine is het dragen van een mondkapje verplicht. En uiteraard is de 1,5 meter regel nog steeds van toepassing.

De komende zaterdagen is de kantine geopend tijdens de jeugdwedstrijden. Hoewel de kantine geopend is, blijft het niet toegestaan om als publiek bij de jeugdwedstrijden te kijken.

Vanaf volgende week is de kantine ook weer open op donderdagavond en deze sluit om 22.00 uur. Bij goed weer maken we alleen gebruik van het terras.

De besturen van cvv Fit Boys en VV Beilen en Stichting Sportpark Noord-West hopen van harte dat we een mooie sportieve junimaand mogen hebben. We zullen per week de balans op maken of er aanpassingen nodig zijn. We gaan ervanuit dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt.

Bovenstaande is van toepassing in de weken dat er om de regio-cup wordt gespeeld.