Blij in de wei!

5 juni 2021 21:15

De hele week was het eindelijk zonnig weer. Veel zon, de temperaturen gingen omhoog en boeren waren druk in de wei. Eerst maaien, daarna schudden om het uiteindelijk droog in pak te krijgen voor de eerste buien zouden neerdalen.

De buien stonden vandaag wel op de planning. Nèt nu onze jeugd na een lange tijd weer echte wedstrijden mocht spelen. Maar de buien zaten niet in de weg. Wat was er weer een mooi enthousiasme op de velden te zien!

De verenigingsvlag werd even uitgeklopt en wapperde na maanden van rust weer fier in de top van de vlaggenmast. De koffie geurde door de kantine en de bekertjes ranja stonden trots te wachten tot de rust. Zaken die je normaliter niet opvallen, maar na zo'n periode juist wel en dan waardeer je dat nog meer.

Wat was het mooi om die spelers weer in eigen clubtenues te zien. En blij in de wei te zien spelen. Blije mensen, dat er een opening is naar meer!