Trainen als een prof op Noord-West

8 augustus 2021 15:30


Afgelopen week is FC Groningen Trainen als een Prof op Sportpark Noord-West geweest voor een voetbalkamp. Vier dagen lang een heel mooi programma voor de deelnemers. Inzet, respect, samenwerking en groei: mooie punten waar aandacht aan werd besteed. Leerzaam dus. Ook aan de voeding kwam aan bod.

Naast veel bewegen en sporten, moet er ook gegeten worden. En vooral veel! Van VV Beilen was Ardie samen met Mirjam super meloenenslachter; Gerlof, chef boodschappenregelaar en -haler (en hij kan ook heeeel hard rennen) en voor Astrid was er ook nog wel iets nuttigs te doen ;-). Van Fit Boys was Ria koningin komkommersnijder en Peter, chef afwas en koning sleutel! Zonder gekheid, samen werden de taken verdeeld en was het een fijne samenwerking! 

Ook was er weleens tijd voor een leuk gesprek met de trainers of scouts van FC Groningen. Leuk, nuttig en ook zeker inspirerend!

Ook kwam het Sportpark Noord-West ter sprake en hierbij wil ik toch graag gebruik maken om de complimenten over te brengen naar de maaiploeg en het onderhoudsteam. 'Jullie hebben zo'n mooi en netjes sportpark, lijkt wel professioneel. Echt!' 

Vrijdag na het eindtoernooi waren wij heel blij met allemaal sterke vaders langs de lijn. We vroegen ze om mee te helpen de doelen te verplaatsen, de dinsdag hadden Ardie en Astrid zich aan het sjouwen van doelen gewaagd: conclusie geen werk voor hen ;-). De vaders stonden niet allemaal te juichen ;-), kreeg iemand acute rugklachten.... Maar, heeeeel erg bedankt mannen! 

Nog een mooie afsluiter die deze week over voetbal, talenten en mogelijkheden ter sprake kwam: stel voetbal centraal je bereikt dan veel!

2021-08-08_fc_groningendag_1.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!