Welkom nieuwe leden augustus

1 september 2021 11:45

Het nieuwe voetbalseizoen nadert met rasse schreden. Dat is te merken. De voetballers, vrijwilligers en volgers van VV Beilen hebben de afgelopen weken de weg alweer ruimschoots gevonden naar Noord-West. En dat merken we eveneens aan de toestroom van nieuwe leden. In augustus hebben we 15 VV Beilen-leden ingeschreven bij de KNVB. Een snelle rekensom levert dan een totaal op van 44 nieuwe aanmeldingen in de laatste zes maanden. We zijn weer in beweging! De namen van deze maand: Huub Heemskerk (senioren veld), Siem Berghuis (kabouters), Luuk de Jong (kabouters), Marius Wever (O13), Rick van der Giezen (vrijwilliger), Job Nijsing (kabouters), Rick de Jong (steunend lid), Roel van der Veen (+ zaalvoetbal), Luka Comello (O7), Noud de Jong (O9), Frans van Kesteren (vrijwilliger), Duuk Stegeman (O7), Robine Gerrits (O12), Damian Jansen (senioren veld), Koen Lubberts (senioren veld). Allemaal van harte welkom en een mooie tijd bij onze club!