Ben jij die ene vrijwilliger die we zoeken?

7 september 2021 13:30

Als alle jeugdteams elke thuiswedstrijd steeds zelf scheidsrechters moeten benaderen voor de wedstrijden of zelf de fluit ter hand moeten nemen, dan leidt dat tot meer gedoe. En wij willen zo weinig mogelijk gedoe. Dat houdt het namelijk leuk. We hadden daarom een scheidsrechters-coördinator.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Er is een pool met jeugdscheidsrechters beschikbaar. De scheidsrechter-coördinator jeugd ontvangt elke week een wedstrijdoverzicht van de jeugd en plaatst dit bericht in de whatsappsgroep van deze scheidsrechters. Daarop houdt de coördinator bij wie welke wedstrijd fluit en stuurt een herinnering indien alles nog niet is ingevuld. Is een wedstrijd niet voorzien van een scheidsrechter, dan wordt een beroep gedaan op de jeugdcommissie die meehelpt bij de invulling. Het complete schema wordt daarna naar de wedstrijdsecretaris gestuurd en zij plaatst het in Sportlink (dit mag de coördinator ook zelf verzorgen), zodat iedereen direct een overzicht heeft.

Het mag duidelijk zijn dat dit voor jeugdteams en scheidsrechters prima werkt. Echter, er is een probleem: we hebben op dit moment geen coördinator meer. Daarom zijn we alleen maar op zoek naar jou, die ene Beilenaar die heel veel voetballers en andere vrijwilligers helpt. Meer is het niet!

Meld je bij jeugdcommissie@vvbeilen.nl