De Grote Clubactie gaat binnenkort weer van start!

10 september 2021 12:00

Vanaf zaterdag 18 september a.s. start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen! Een lot kost € 3,-. Van ieder verkocht lot is maar liefst € 2,40 voor de VV Beilen!

De drie beste lotenverkopers trakteren we op een leuke verrassing.

Verantwoord loten verkopen
De jeugdleden kunnen via het vernieuwde verkoopboekje op een verantwoorde manier loten verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een persoonlijke QR code die kopers kunnen scannen met hun smartphone. Als je de persoonlijke QR-code scant met je telefoon kom je gelijk op de persoonlijke pagina van de verkoper. Daar kun je zien hoeveel online loten je al hebt verkocht. Tevens kun je de persoonlijke pagina op Social Media delen zodat er online nog meer loten verkocht gaan worden. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje (Klik op ctrl en op de link dan kom je bij het instructiefilmpje) of kijk in de binnenkant van het verkoopboekje.

Vorig jaar hebben we een bedrag van €1.417,90 ontvangen. Van dit mooie bedrag hebben we een voetbaltafel in de kantine geplaatst en zijn er polo’s voor de trainers en de begeleiders beschikbaar gesteld.

Dit jaar gaan we overleggen met de jeugdraad of die goede en leuke ideeën heeft voor het geldbedrag wat opgehaald gaat worden. Mochten jullie een goed idee hebben, geef het aan bij de jeugdraad.

De uitgifte van de boekjes loopt via de begeleider

Begeleiders kunnen op dinsdag 14 september en donderdag 16 september a.s. tussen

18.30 en 19.30 uur de boekjes ophalen in de kantine voor hun team

contactpersoon van de Grote Clubactie is Wendy Weelink, Kalmoes 8 te Beilen (wendyweelink83@hotmail.com of 06 - 53 63 31 43)