Welkom nieuwe leden september

1 oktober 2021 0:00

Harold van der Sleen (trainer Za1), Jason Joling (O15), Kyan van der Gaast (kabouters), Levi Vogelzang (O13), Gill Göbel (zaalvoetbal), Lennard Tol (+zaalvoetbal), Aron Wolting (senioren veld), Emiel Comello (7x7), Tomas Kerstholt (O7), Regina Oldenbeuving (zaalvoetbal), Jordy Oortwijn (zaalvoetbal), Lars Ricken (zaalvoetbal), Jesper Lier (+zaalvoetbal), Paskal Beikes (zaalvoetbal), Rik Vijfschagt (+zaalvoetbal), Noud Wagtelenberg (O9), Lennon Seubring (O9), Timo van Boven (O7), Tirza Haneveer (O7), Mirthe de Jong (kabouters), Mark de Jong (begeleider senioren en kantinemedewerker), Mick Wanders (O7), Thijs Oostra (O7), Ralph Weerman (scheidsrechter senioren), Koen Lubberts (+zaalvoetbal), Dyam Blaauw (+zaalvoetbal), Cas Hoogeveen (O7) en Finn Wanders (kabouters). Allemaal van harte welkom bij VV Beilen we wensen jullie een mooie tijd bij onze club. Beilen kleurt steeds meer Geelzwart!