Donderdag 23 december Piet Keur Bokaal

5 oktober 2021 11:45

De Piet Keur commissie is druk bezig met het voorbereiden van de feestelijke afsluiting van het voetbaljaar 2021. Deze avond word dit jaar gehouden op donderdag 23 december in de kantine van VV Beilen.

Nadat vanwege coronamaatregelen de 27ste editie in 2020 niet heeft plaatsgevonden zien wij als commissie volop perspectief om het dit jaar wel door te laten gaan. Na overleg met het bestuur van VV Beilen is wel besloten om de eventueel dan nog geldende coronamaatregelen te hanteren en na te leven.

Belangrijk onderdeel van deze avond is het uitreiken van een aantal bokalen voor een lid van onze vereniging dat zich in buitengewone mate heeft gemanifesteerd namens zijn/haar team en in het verenigingsbelang. Nadere informatie zal volgen in de komende weken. Houd de website van onze vereniging in de gaten.

De Piet Keur Commissie:

Stefan Jonker