Er kan genomineerd worden voor Eindejaarsbokalen

9 november 2021 9:45

De Piet Keur commissie is druk bezig met het voorbereiden van de feestelijke afsluiting van het voetbaljaar 2021. Deze avond wordt dit jaar gehouden op donderdag 23 december in de kantine van VV Beilen. Belangrijk onderdeel van deze avond is het uitreiken van een aantal bokalen voor een lid van onze vereniging dat zich in buitengewone mate heeft gemanifesteerd namens zijn/haar team en in het verenigingsbelang. De opzet van de avond is hetzelfde als anders. Trainen, livemuziek, uitreiking van de vrijwilligersprijzen, een verloting en veel gezelligheid.

De Piet Keur Bokaal is een bokaal voor het lid dat deel uitmaakt van of verbonden is aan Beilen 1 zaterdag, Beilen 1 zondag en Beilen 2 en die zich in buitengewone mate heeft gemanifesteerd namens de selecties in het verenigingsbelang. De Arie de Jonge Bokaal voor het lid dat deel uitmaakt of verbonden is aan Beilen 3, 4, 5, 6 of de teams van 35+ en 45+ en die zich in buitengewone mate heeft gemanifesteerd namens de Overige Senioren in het verenigingsbelang. Daarnaast is er in 2019 een algemene vrijwilligersbokaal in het leven geroepen, om vrijwilligers in het zonnetje te zetten, die zich wegcijferen voor de vereniging en veel nuttig werk verrichten waar de vereniging en het sportpark niet zonder kunnen.

Belangrijk om te weten is dat iemand de betreffende bokaal maar 1 keer kan winnen. Tot en met 2 december heeft iedereen de tijd om nominaties voor te dragen bij de Piet Keur Commissie. Daarna kan er via de website van VV Beilen gestemd worden op de genomineerden.

Geef jouw voordracht door aan één van de onderstaande commissieleden.

De Piet Keur Commissie:

Stefan Jonker