Wij gaan controleren op de aangescherpte coronamaatregelen

10 november 2021 9:00

Wij willen allemaal zolang mogelijk blijven voetballen. Er zijn aangescherpte coronamaatregelen en dit vormt een extra uitdaging voor beide verenigingen cvv Fit Boys en VV Beilen.

Dit betekent dat je vanaf 18 jaar in het bezit moet zijn van een geldig coronatoegangsbewijs als je op sportpark Noord-West of de Drenthehal gebruik wilt maken van een binnenruimte (zoals kantines, toiletten, bestuurskamers, kleedkamers) en het buitenterras. Hierop gaan wij controleren. Dit is een hele organisatie en vraagt nog meer inzet van onze vrijwilligers.

Wij vragen iedereen zich aan de regels te houden. Breng onze verenigingen en vrijwilligers niet in verlegenheid. We vertrouwen op jouw medewerking.

Oproep tijdelijke bijbaan met vergoeding

Voor alle dagen van de week zoeken wij vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij deze controles. Het gaat wekelijks om ongeveer 20 uren.

De gemeente Midden-Drenthe biedt financiële steun aan sportverenigingen voor het uitvoeren van de controles. Daarom zijn wij in staat om een vrijwilligersvergoeding te bieden van € 5,- per uur. Ben je 18 jaar of ouder en wil je helpen bij het controleren op het sportpark en/of sporthal, laat het ons weten  via 06-21419171 (cvv Fit Boys) of 06-83065575 (VV Beilen).