Kantine en kleedkamers gesloten

14 november 2021 20:00

Beste sportvrienden en vriendinnen,

Zoals niemand is ontgaan lopen de besmettingen omtrent Covid-19 nog steeds op. Hierdoor zijn de maatregelen voor een ieder verscherpt. Ook op ons sportpark ontkomen we niet aan deze aanvullende maatregelen. Zolang we ons aan de regels houden kunnen we gelukkig doorgaan met voetballen. We moeten dit samen doen voor een ieders gezondheid.

Helaas zal vanaf zondag 14 november geen publiek meer welkom zijn bij sportwedstrijden en trainingen. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders. Hiernaast blijft de regel bestaan dat gebouwen alleen te betreden zijn met een geldende QR-code of een herstelbewijs. Tot op heden merken we vooral begrip voor het werk van de controleurs, echter vraagt deze uitbreiding van maatregelen om extra controle bij de toegang van het sportpark.

Zoals afgelopen week gecommuniceerd zijn we dringend op zoek naar meer mensen die al dan niet tegen een vrijwilligersvergoeding de toegangscontrole op het sportpark willen uitvoeren. De aanmeldingen hiervoor vallen tot op heden behoorlijk tegen. Dit tekort aan vrijwilligers heeft de besturen en de stichting doen besluiten vanaf komende maandag de kantines en de kleedkamers te sluiten. Er kan dus getraind worden, echter zijn de kleedkamers en kantines niet geopend. We snappen dat dit niet voor iedereen de gewenste oplossing is, echter moeten we het samen doen. We kunnen niet van een zeer klein clubje mensen verwachten dat zij deze controle alleen op zich nemen.

Samen gaan we wel proberen om op speeldagen de nodige personen te organiseren om zo veel mogelijk wedstrijden door te laten gaan. We hopen spoedig op meer aanmeldingen voor de controles zodat we eventueel wel weer gebruik kunnen gaan maken van de kleedruimtes op trainingsavonden. De kantines zullen doordeweeks i.v.m. de verplichte sluitingstijd van 20.00 uur gesloten blijven. We bedanken de vrijwilligers die tot op heden de controlerende functies hebben uitgevoerd.

De gezamenlijke besturen van CVV Fit Boys, VV Beilen en Stichting Sportpark Noord-West