Corona update

2 december 2021 16:30

Lange tijd leek het of we er redelijk goed vanaf zouden komen bij VV Beilen. Helaas hebben we de afgelopen week meldingen gehad van seniorenleden die positief zijn getest. De KNVB had de wedstrijden van de A-categorie al uitgesteld. Wij hebben helaas moeten besluiten alle seniorenwedstrijden dit weekend uit te stellen. We snappen dat het heel vervelend is, maar we hopen op een ieders begrip.

De jeugdwedstrijden op zaterdag zullen grotendeels wel doorgang vinden. We willen iedereen op het hart drukken om de veiligheidsmaatregelen na te leven. Dus de komende periode extra voorzichtig in de kleedkamers en in de kantine. Alleen op deze manier kunnen we zo snel mogelijk terug naar een normale beoefening van onze sport. Uiteraard kunnen leden/teams die het niet prettig vinden om in deze omstandigheden te sporten dit aangeven bij hun begeleider. De begeleider kan dan bepalen of ook hun wedstrijd uitgesteld moet worden.

Voor alle leden die nu thuis zitten met corona heel veel beterschap! Aan alle andere leden het dringende advies om te gaan testen bij klachten of als je in aanraking bent geweest met iemand met corona. We zullen er samen alles aan moeten doen om corona in te dammen.

Namens het Bestuur,

Leon Vries, voorzitter