Ontdek wat voetbal met je doet! - vv Beilen

Ontdek wat voetbal met je doet!

9 september 2022 11:30


VV Beilen laat je kennismaken met een clinic.

Wij leden weten natuurlijk wat voetbal met ons doet. En dat willen wij nog aan nog meer mensen laten weten. Daarom organiseren wij tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek een voetbalclinic voor de jeugd t/m groep 8 op zaterdag 24 september van 14.00-15.30 uur.

Wat is de Nationale Sportweek
Zoveel mogelijk Nederlanders laten genieten van sporten en sportief bewegen: dat is waar de NOC*NSF Nationale Sportweek van 16 tot en met 25 september 2022 om draait. Juist nu is dat belangrijk. De sportdeelname is namelijk als gevolg van de coronacrisis drastisch afgenomen en nog lang niet terug op het oude niveau. Onder jongeren is de terugloop relatief het grootst. Dit terwijl voldoende beweging juist zo gezond voor je is. VV Beilen grijpt de Nationale Sportweek aan om zoveel mogelijk mensen te laten (her)ontdekken wat voetbal met je doet.

Doe samen mee!

Heb je vriendjes en/of vriendinnetjes die kennis willen maken met voetbal, kom dan samen naar de clinic op 24 september. De clinic wordt georganiseerd op sportpark Noord-West in Beilen. Graag aanmelden bij jeugdvoorzitter@vvbeilen.nl of via 06-55770802

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!