We gaan weer beginnen! - vv Beilen

We gaan weer beginnen!

9 augustus 2023 14:00


De afgelopen maanden hebben we even afstand genomen van onze club en het gehele amateurvoetbal. Het bestuur en de commissies, evenals de beheerders van sportpark Noord-West zijn op de achtergrond natuurlijk altijd wel bezig om vooruit te kijken en maken het mogelijk dat we nu weer boordevol energie het seizoen kunnen aftrappen. In juni en een groot deel van juli is er bijvoorbeeld met het zweet op de rug dagelijks beregend door een groep vrijwilligers van Beilen en Fit Boys. Het was toen erg warm en droog, maar de afgelopen weken was het doodstil in de groepsapp van de ‘sproeiploeg’. Met een beetje hulp van de natuur zijn de velden op Noord-West nu wel mooi groen.

Volgende week dinsdag 15 augustus begint de selectie Zo1 met de training en de selectie Za1 doet dat op zaterdag 19 augustus. Dat wordt direct een drukke dag, want dan is tevens de Doedag voor verdere verbetering van Noord-West en om 16.00 uur is de traditionele seizoensopening
Beilen Zo1 -Fit Boys 1. De versterkte degradatieregeling om de voetbalpiramide opnieuw in te richten bracht de Beilenaren vorig seizoen op een nacompetitieplaats. De finale tegen HOVC ging verloren en na acht jaar in de tweede klasse begint Beilen komend seizoen een treetje lager aan de competitie. De ploeg wordt weer geleid door trainer/coach Robert Bos.

Beilen Za1 heeft een nieuwe trainer: Marco Reitsma. Marco is al eerder in Beilen actief geweest. Een aantal jaren geleden had hij JO19-1 onder zijn hoede. We wensen beide trainers en hun stafleden + selecties alle succes.

Over de stafleden gesproken.. die posities hebben we nog niet volledig ingevuld. Zowel voor Zo1 als Za1 is er nog geen witte rook wat betreft de vacature van grensrechter en ook de functie van verzorger staat nog open. Nu de vakanties langzamerhand aflopen en de ogen weer gericht zijn op de bal, hopen we dat belangstellenden ons verder vooruit helpen.

Komend seizoen is er geen JO19-1. Een aantal spelers is vervroegd doorgeschoven naar de senioren en daardoor hebben we een extra elftal bij de senioren, zes op zondag en dus één op zaterdag.

Na de opener Beilen Zo1 – Fit Boys 1 staat een aantal oefenwedstrijden voor Zo1 en Za1 op het programma. Bekijk daarvoor de agenda op onze website. Begin september begint de bekercompetitie.

De zomerstop heeft lang genoeg geduurd, het is tijd voor weer wat geelzwarte actie. Maak er allemaal een mooi voetbaljaar van!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!