Extra seniorenelftal Beilen 7

5 september 2023 10:30

Na het vervroegd doorschuiven van JO19-spelers naar de senioren waardoor het noodzakelijk was om Beilen 6 in het leven te roepen, is door de recente aanwas van seniorenleden nog een seniorenteam opgegeven om deel te nemen aan de zondagcompetitie. Logischerwijs wordt dat Beilen 7. De eerste wedstrijd van dit nieuwe team, dat is ingedeeld in de reserve 4e klasse (waarin tevens Beilen 4) is op zondag 24 september thuis tegen LTC 2. Beilen 7 speelt de thuiswedstrijden om 10.00 uur, terwijl de aanvangstijd van Beilen 6 standaard 11.00 uur is.