Sluiting en onderhoud velden Sportpark Noord-West

10 mei 2024 16:30

Het jaarlijkse onderhoud aan de velden van ons sportpark begint zo vroeg mogelijk, zodat we tijdig mooie nieuwe velden hebben om aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen te beginnen.

Wanneer sluiting velden:
Maandag 13 mei                          Veld 6 en 7 + jeugdveld 1 en 2 (tussen houtwal en fietspad)
Maandag 3 juni                            Veld 2, 3 en 5
Maandag 10 juni                          Veld 1
Na herstel Veld 6 en 7                 Veld 8

Doorlopend beschikbaar blijven: Veld 4, jeugdveld 3 (tussen terras VV Beilen en houtwal) + de overhoek

Voor trainingen kan nu eerst worden uitgeweken naar veld 8 en veld 5. De doelmonden van de vaste doelen moeten hierin worden ontzien. Tevens dienen de doelen na de training op de zijkant van de velden geplaatst te worden. De vrijwilligers van de maaiploeg verplaatsen geen doelen tijdens hun dienst.

Schoonmaak kleedkamers:
Gedurende de periode 17 juni tot 24 augustus maakt Euroclean de kleedkamers niet schoon op ons sportpark. Gedurende deze periode zijn de verenigingen verantwoordelijk voor de schoonmaak van de kleedkamers, gangen en toiletten. Na 24 augustus is Euroclean weer terug op Noord-West

Beregeningsploegen:
Vanaf 1 juni tot 1 september (afhankelijk van de weersomstandigheden) zullen VV Beilen en Fit Boys wekelijks per toerbeurt de beregening moeten uitvoeren op Noord-West.  Aansturing hiervan gebeurt vanuit de Stichting.