Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslagen

28-05-2016 Voetbalgolf Oranje
Als afsluiting van de spannende competitie zijn de mannen gezellig naar Oranje geweest om lekker voetbalgolf te spelen en daarna te genieten van een BBQ. Het weer was fantastisch (er werd zelfs verkoeling gezocht in de vijver van hole 12) en de sfeer was uitmuntend! Na een terechte winnaar te hebben bepaald werd er gepeuzeld van de diverse vleeswaren en salades onder het genot van een drankje (zie ook de fotos). Volgende week nog een toernooi bij HH Combi en dan zit het seizoen erop!

26-05-2016 VV Beilen C2-VV Diever-Wape C1: 1-2

Vandaag komt het er op aan! Erop of eronder voor Beilen, dood of de gladiolen! Met deze geweldige motivatie gaan de jongens het veld in en ze doen er alles aan om er een goede wedstrijd van te maken. Beilen moet met 3-0 winnen om het kampioenschap binnen te halen.
Kansen in de eerste helft zijn er desondanks niet veel en we gaan met een 0-0 stand rusten.Wel heeft de keeper een blesure opgelopen door een ongelukkige botsing met verdediging en tegenstander.
Na de rust gaan de mannen weer vol goede moed het veld in en er is overwicht voor Beilen. Dan valt de 1-0 door een mooie aanval en er hoeft dus nog "maar" 2x gescoord te worden. Kansen zijn er voor Beilen en bijna niet voor DW. Na nog enkele goede kansen en een keeperwissel in verband met gevolgen van de boting in de 1ste helft, is er opeens een uitbraak van de tegenpartij en genadeloos efficient wordt de 1-1 ingeschoten. Treurnis aan de Beilen zijde en dan slaat het noodlot toe en is het binnen een paar minuten opeens 1-2. Maar de mannen laten de hoofden niet hangen en blijven strijden voor een goed resultaat. Het nodige geluk ontbreekt echter en daardoor krijgt het team niet de beloning die het op basis van instelling en inzet zeker zou verdienen. De wedstrijd eindigd in 1-2 en Diever Wapse kan de champagne ontkurken. Een spannend einde van een enerverend en wiselvallig seizoen waarbij toch nog een mooie 2de plaats is behaald!

19-05-2016 VV Diever-Wape C1-VV Beilen C2: 3-0
Op deze donderdagavond een pittige uitwedstrijd tegen de koploper. Een tegenstander waarvan het gemiddelde postuur gelijk is aan onze grootste spelers. Tevens is helaas een van de Beilen spitsen uitgeschakeld met een gebroken been, dat belooft wat!
Diever-Wapse heeft er zin in en is de eerste helft effectiever dan Beilen. Dit leidt er helaas toe dat we met de rust tegen een 3-0 achterstand aankijken. Na de rust gaat het beter en lijkt de tegenpartij uitgeput. Ondanks dat leidt dit helaas niet tot goals voor Beilen en dat betekent dat we met een 3-0 verlies huiswaarts gaan.In de laatste wedstrijd staan we voor een schier onmogelijke opgave om alsnog te proberen het kampioenschap binnen te halen.

14-05-2016 VV Beilen C2-VV Veenhuizen C1: 5-0
Sportieve wraak, dat zijn de woorden die bij deze wedstijd opkomen. Na de dramatisch verlopen uitwedstrijd enkele weken geleden (4-5 verlies) was er het een en ander recht te zetten. Dit was te merken aan de mannen. Vanaf de aftrap werd er druk gezet en hard gewerkt. Het vizier moest echter nog een beetje scherp gesteld worden dus de 1-0 viel vlak voor rust. Na de pauze wordt er stevig druk gezet en nu vliegen de goals er een voor een in. Beilen heeft veld overwicht en blijft goed en gestructureerd spelen. De tegenstander heeft weinig tot niets in te brengen. Uiteindelijk gaan de jongens met een zeer overtuigende en verdiende 5-0 zege van het veld!

30-04-2016 VV Trinitas C1-VV Beilen C2: 3-2
Opnieuw als koploper naar de nummer laatst, kijken hoe dat deze keer verloopt. Na 10 minuten staat Beilen reeds 0-2 achter, het niveau is ronduit slecht en er gaat veel mis. Beilen scoort echter wel en we gaan met 1-2 de rust in. Na de rust komt de stand gelijk en nu is het zaak om door te drukken. Het spel zakt echter weer in en de tegenstander wordt weer in het zadel geholpen. daardoor wordr het nog 3-2 en is de wedstrijd verloren. De koppositie is weer kwijt en de wonden moeten gelikt worden zodat de volgende wedstrijd een betere partij op de mat gelegd gaat worden.

23-04-2016 VV Beilen C2-VV Ruinen C1: 1-0
Een zwaarbevochten maar niet minder verdiende overwinning!

16-4-2016 VKW C2-VVBeilen C2:
2-3
Na een wat mindere periode heeft het team vandaag de kans te laten zien wat het waard is tegen een tegenstander van formaat. Die had de thuiswedstrijd enkele weken geleden in zijn voordeel beslist. Het beste antwoord is dan om "in het hol van de leeuw" met de overwinning aan de haal te gaan.
De jongens beginnen goed en zijn heer en meester op het veld. Dit overwicht vertaald zich na 10 minuten in een eerste goal en even later volgt de 0-2. Goed combinatiespel en inzet vormen de basis voor de voorsprong. Voor rust krijgt Beilen ook nog een penalty, die vlekkeloos wordt ingeschoten waarna we met 0-3 de rust in gaan. Dat ziet er goed uit!
Na de pauze zet VKW meer druk en hebben de jongens even een mindere periode. Helaas leidt dit er toe dat binnen 3 minuten VKW 2x tegenscoort en dan wordt het toch nog heel spannend.
Beilen richt zich weer op, de beuk gaat er in van beide kanten en het wordt een zwaar gevecht tot het eindsignaal. De goed leidende scheidsrechter heeft er de handen vol aan. Wegens ongeoorloofd gedrag moet de spits er ook nog af en wordt het een zware laatste 5 minuten. Beilen houdt echter stand en trots kunnen de jongens na het laatste fluitsignaal het veld verlaten. Een uitstekende wedstrijd en hernieuwde koppositie in de poel!

9-4-2016 VV Beilen C2-DieverWapse C2: Afgelast

2-4-2016 VV Veenhuizen C1-VV Beilen C2: 5-4
Vandaag een wedstrijd tegen de nummer laatst van de poel. Groot gevaar voor onderschatting dus. De stemming van "we gaan vast winnen de vraag is alleen hoe dik" voorspelt niet veel goeds.
Na de aftrap zet Beilen meteen druk echter zonder de gecreeerde kansen de benutten. Veenhuizen is echter dodelijk efficient en ondanks het knollenveld waarop gespeeld moet worden weet de tegenstander in korte tijd op 2-0 voorsprong te komen. Wat gebeurt er nu?? Beilen weet echter in de loop van de eerste helft de rug te rechten en komt via fraaie goals op 2-2. Vlak voor de pauze komt echter alsnog de 3de tegentreffer.
Na de thee pakken de mannen de wedstrijd weer fanatiek op en dat resulteert in een behoorlijk veldoverwicht in de eerste 10 minuten. Echter zonder dat we een goal maken. Dan breekt de tegenstander echter 2x uit en haalt hieruit 100% rendement, het is opeens 5-2 en de wedstrijd is gespeeld.
Beilen heeft haar dag duidelijk niet maar de inzet is er wel en dit leidt vlak voor tijd tot de 5-3 en zelfs nog de 5-4 maar meer zit er vandaag niet in helaas.
Volgende week tegen Diever/Wapse zal het aanzienlijk beter moeten.

26-3-2016 VV Beilen C2-VKW C2:
1-2

Vandaag de belangrijke thuiswedstrijd tegen VKW. Mooi zonnetje erbij en lekker droog veld.
De eerste helft is Beilen de bovenliggende partij en speelt het spel zich voornamelijk op de helft van VKW af. Afgezien van een enkele uitbraak is VKW niet gevaarlijk. Beilen weet ook weinig kansen te creeren uit het veldoverwicht en dus gaan we met 0-0 de rust in.
Na rust gebeurt er al snel van alles. VKW is duidelijk scherper de kleedkamer uitgekomen en ineens staat het 0-1! Het spel van VKW is feller en effectiever en binnen 5 minuten is het zelfs 0-2. Beilen's spel is onnauwkeurig en er is veel balverlies.
Het team herpakt zich echter en na een schot op doel constateert de scheidsrechter een handsbal bij de verdediger van VKW. De penaltie wordt vervolgens prima ingeschoten en het is 1-2. We leven nog!
Het spel golft vervolgens heen en weer, maar veel kansen op een verdiende gelijkmaker levert dit niet op waardoor helaas de 1ste verlieswedstrijd van dit jaar een feit is. Volgende week weer beter!

19-03-2016 VV Beilen C2-Trinitas C1: 4-0
Vol goede moed wordt de eerste thuiswedstrijd van het voorjaar aangevangen. Na een prima 1ste helft staat het 2-0 voor Beilen en heeft de tegenstander praktisch niets in te brengen gehad. Voldaan wordt gepauzeerd maar na rust is het spel onrustiger. Toch wordt het 3-0. Ondanks een paar mooie afstandschoten van de tegenstander komt de keeper van Beilen niet echt in de problemen. Dit mede door een solide opererende verdediging. Het middenveld van Beilen blijft de baas en dit leid er toe dat er ook nog 4-0 gescoord wordt door een van onze snelle spitsen.
Hiermee is de einstand bereikt en is de 2de overwinning een feit. Volgende week wacht VKW.

12-03-2016 Ruinen C1-VV Beilen C2: 1-2
De kop is er af! Eindelijk konden de mannen weer de wei in en op zoek naar sportieve wraak voor de uitschakeling in de 3de ronde van de beker door de tegenstander van vandaag: Ruinen C1.
Op een prima veld met ook goed voetbalweer kwamen de mannen van Beilen na zo'n 20 minuten op een welverdiende 0-1 voorsprong. Na goed combinatiespel in het strafschopgebied van de tegenstander werd er fraai afgerond. Nog voor de rust scoort Ruinen echter de 1-1.

Na de pauze was het een gelijkopgaande strijd maar toch komt Beilen weer op voorsprong. Dan breekt nog een hektische laatste fase aan. Veel kansen van Ruinen en zelfs nog een strafschop die door onze keeper vakkundig gekeerd wordt en dan eindelijk het laatste fluitsignaal....de eerste 3 punten zijn binnen!

========================================================================
12-12-2015 VV Beilen C2-VKW C2: 2-2
Vandaag moet het gebeuren! Bij winst is VV Beilen winterkampioen, bij verlies of gelijkspel is dat VKW. Dat belooft een zinderende middag te worden.
Beilen neemt meteen na de aftrap het voortouw en heeft duidelijk het betere van het spel. Als snel valt de 1-0 en even later valt zelfs na een mooie uitbrak de 2-0. Dit gaat prima zo, nu vooral deze modus vasthouden. Verderop in de 1ste helft krijgt VKW toch de eerste kans. Na gepruts in de verdediging waarbij werkelijk alles mis lijkt te gaan is het zomaar 2-1. Hiermee gaan we de rust in.

Na de pauze is het zaak voor Beilen het heft weer in handen te nemen. Dit lukt ten dele en na opnieuw een snelle aanval wordt onze spits gevloerd in het strafschopgebied van VKW en krijgen we een penalty. Die moet er dan nog wel even ingeschoten worden. Dat lukt helaas niet en dit bezorgt de mannen toch een domper. VKW put er kracht uit dat ze nog niet kansloos zijn en met veel inzet weet de tegenstander het spel van Beilen te ontregelen. De spanning is om te snijden maar de jongens houden stand, al is het spel geen schim meer van dat in de 1te helft. Dan gebeurt het.....de scheidsrechter constateert een schwalbe in het strafschopgebied van Beilen...door een Beilen verdediger. Overtreding, dus strafschop tegen. Die gaat er helaas wel in. Nu is het 2-2 en heeft Beilen de wedstrijd uit handen gegeven. VKW is nu virtueel kampioen. De jongens knokken nog voor wat ze waard zijn de laatste 10 minuten echter dit levert niet meer het gewenste effect op. En dat betekent dat na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, VKW de champagne mag ontkurken. Helaas jongens, jullie hebben er hard voor gestreden maar het mocht kennelijk niet zo zijn vandaag. Toch een mooie en zeer solide 2de plaats op slechts 1 punt van de kampioen en met een indrukwekkend doelsaldo!

09-12-2015 Fit BoysC2-VV Beilen C2: 0-5

De inhaalwedstrijd tegen Fit Boys wordt vandaag in een mooie ambience bij kunstlicht op het hoofdveld gespeeld. Op voorhand zijn de krachtsverschillen groot, maar het moet allemaal nog wel even gebeuren!
Na een vlotte 0-1 stokt de score enige tijd. Kansen genoeg maar het is druk achterin bij Fit Boys, dat in 5-4-1 opstelling speelt in de hoop de schade beperkt te houden vandaag. Enkele mooie reddingen van de keeper van Fit Boys zorgen er voor dat pas laat in de eerste helft de 0-2 valt en dan gaat het toch snel en gaan we met 0-4 rusten.
Na de rust is er hoop bij het massaal aanwezige Beilen publiek op een royale score. Het vizier staat echter niet scherp vandaag en ondanks vele kansen gaat de bal er slechts 2 maal in. (Blijkbaar heeft de scheids echter een vuiltje in zijn oog gehad op zeker moment, want hij telde in totaal slechts 5 goals). Lichtpunt is dat de tegenstander de gehele wedstrijd nauwelijks voor de VV Beilen goal is geweest en dus welgeteld 1 echte kans heeft gehad.
Komende zaterdag de finale van de eerste helft van het seizoen; de thuiswedstrijd tegen koploper VKW. Er moet gewonnen worden en dan zijn de mannen "Wintermeister". Dan moet het vizier echter wel scherper staan dan vandaag.

05-12-2015 ACV C4-VV Beilen C2: 0-1
Vandaag op bezoek bij ACV. Altijd een lastige tegenstander die ook in de ranglijst er goed voor staat.Er staat een harde wind en dat bevordert het spel op het Asser kunstgras niet echt. Beilen heeft de overhand, en gelukkig is het blesureleed ook weer voorbij.
Met 0-0 gaan we de rust in. Na de rust heeft Beilen wind tegen en dat levert gevaarlijke situaties op bij stuiterballen. De wedstrijd lijkt te eindigen in 0-0 maar gelukkig wordt er toch nog via een afketsend schot gescoord door de jongens. Deze goal, 5 minuten voor tijd, leidt bij de tegenpartij tot nog groter fanatisme, iets wat door de scheidsrechter terecht niet getolereerd word. ACV moet een speler eruit halen op aanraden van de arbiter. En zo is het weer een overwinning voor de VV Beilen mannen!

28-11-2015 LTC C2-VV Beilen C2: 3-4
Na de teleurstelling van de uitschakeling in de beker verwerkt te hebben, en bij afwezigheid van Europees voetbal, kunnen nu alle pijlen op de competitie gericht worden. Toch is de scherpte er nog niet helemaal, want na enkele minuten spelen in Assen staan de mannen reeds naar een 1-0 achterstand te kijken. De heren richten zich echter op, zijn ook duidelijk beter, en gaan (ondanks een gemiste penalty) met 1-3 voorsprong de rust in. Er lijkt dus niets aan de hand. Na de rust is het zaak snel nog een 4de treffer te maken. Dit lukt ook na 10 minuten. Daarna begint het spel echter slordig en erg onrustig te worden. Dit mede ook door de tegenstander die nog steeds kansen ruikt en krijgt. Binnen een kwartier is het alsnog 3-4 en wordt het nog heel erg spannend. Wat niet helpt is dat onze lange spits ruzie maakt met tegenstander en scheidsrechter, en uit voorzorg van het veld gehaald moet worden.....
Uiteindelijk slepen de mannen met pijn en moeite de 3-4 binnen en hebben ze toch weer een overwinning te pakken!

21-11-201 VV Beilen C2-VV Ruinen C1: 1-2 BEKER RONDE 3
Door de slechte staat van de velden moest worden uitgeweken naar de velden van de collega's van HH Combi in Hijken. In de wedstrijd was al snel duidelijk dat de jongens ritme misten door alle afgelastingen van zowel wedstijden als training. De tegenstander was zoals verwacht van goede doen en al snel stonden de mannen met 0-1 achter. Vlak voor rust schrikt iedereen op door een nare blessure van onze mid-mid. De pijnkreet gaat door merg en been en een snel transport naar het ziekenhuis is de uitkomst. Hopelijk val het mee maar het ziet er niet goed uit.

In de tweede helft wordt er iets attenter gevoetbald door Beilen en zowaar valt de 1-1. De einduitslag is echter alsnog een 1-2 verlies, op zicht wel een terechte afspiegeling van het spelbeeld. We liggen uit de beker!

PS Gelukkig lijkt de knieblessure mee te vallen en is er zicht op voorspoedig herstel.

14-11-2015 VV Beilen C2-VKW C2: Afgelast!

07-11-2015 Fit Boys C2-VV Beilen C2: Afgelast!
In verband met (deels) te natte velden is de wedstrijd afgelast. Er zal zo spoedig mogelijk naar een alternatieve datum gezocht worden.

06-11-2015 Beker derde ronde: Tegenstander bekend VV
Ruinen C1!
De tegenstander in de derde ronde is bekend. VV Ruinen C1 is een ploeg die heel erg vergelijkbaar is met onze C2. Ze staan 2de in hun poel (ook derde klasse) met tevens 3 verliespunten uit 7 wedstrijden. Scoren ook veel en krijgen niet veel tegen (doelsaldo 45-11, wij 50-11). Met andere woorden: het wordt serieus werk deze keer!

03-11-2015 Teambijeenkomst
In het kader van evaluatie was er een bijeenkomst georganiseerd voor de ouders van C2. Deze vond plaats in de kantine van VV Beilen. De opkomst was goed en de sfeer dito. Er werd gesproken over de ontwikkeling van het team, de sfeer in de kleedkamer, op de training en in de wedstrijd en wat er verder evt vanuit de ouders nog aangedragen werd. Algemene afdronk: gaat prima, de sfeer is goed, de jongens vinden het leuk en vooral lekker zo doorgaan. Complimenten aan het trainersduo en de begeleiding voor de goede voortgang in het team!

31-10-2015 VV Beilen C2-HOC C1:
13-0
Vandaag ontvangen we de nieuwkomer in de poel HOC. Na de succesvolle bekercampagne van vorige week zit de moed er goed in. De eerste helft regend het kansen. De scherpte is er echter niet en de mannen lijken het tot een kunst te verheffen om de grootste kansen zo goed mogelijk om zeep te helpen. We gaan met 2-0 rusten en daar is,behalve de tegenstander, niemand tevreden mee. Na een stevig gesprek in de kleedkamer gaat de tweede helft beginnen.
Al snel blijkt dat het vizier is bijgesteld en de ene na de andere goal vliegt erin. Alles wat voor rust mislukte lijkt nu goed te gaan. Er zitten enkele pareltjes van goals tussen!
Uiteindelijk wordt er nog 11 keer gescoord en eindigd de wedstrijd in een afgetekende 13-0 overwinning. Dat is mooi voor het toch al uittekende doelsaldo!

24-10-2015 ACV C5-VV Beilen C2: 0-14 BEKER RONDE 2
Op naar Assen vandaag voor een bekerpot tegen ACV C5. Op papier een makkelijke prooi, maar het moet wel eerst "even" gebeuren. De jongens gaan er vanaf de aftrap gelijk goed tegenaan. Al snel valt de 1-0 en het kwaliteitsverschil is duidelijk zichtbaar. In de loop van de eerste helft loopt de ploeg uit naar 3-0 en dan wordt helaas een goal afgekeurd voor buitenspel. Enkele minuten later toch de kans op 4-0 doordat er terecht een penalty gegeven wordt door de uitstekend fluitende scheidsrechter. De op zich goed genomen strafschop wordt echter knap gestopt door de keeper van ACV, hun beste speler van de wedstrijd.
Even later is het toch 4-0 en voor rust wordt het zelfs nog 5-0. We kunnen met een gerust hart aan de thee.

Na rust gaan de mannen er weer vol gas tegenaan. Ook de aanwezige vaders (en moeder) aan de kant zijn enthousiast en kunnen de kunststukjes van hun zoons waarderen. Gelukkig krijgen de ouders de kans elkaar met regelmaat de vliegen af te vangen, wat de stemming nog verder verhoogd.
Binnen 6 minuten loopt Beilen uit naar 8-0 en ACV laat de moed in de schoenen zakken. Ondanks dat ook bij Beilen de scherpte er af en toe af is loopt de score nog op naar 14-0 en kunnen we stellen dat zeer overtuigend de 3de ronde van de beker is behaald! Dan zal er ongetwijfeld een tegenstander met meer weerstand op de mannen wachten.

18-10-2015 LEO C3-VV Beilen C2: 3-2

Op bezoek bij LEO in Loon vandaag, eens kijken of de goede vorm van vorige week vasgehouden kan worden.
Al snel wordt duidelijk dat de tegenstander het fysieke spel niet schuwt. Al na een klein kwartier moet een van de jongens met een behoorlijke blessure naar de kant. Het is dan 1-0 voor LEO. Beilen voetbalt goed en creeerd ook kansen maar geluk in de afronding ontbreekt. Dat geluk heeft LEO wel en dus gaan we met 2-0 de rust in.
Na de rust heeft Beilen met goed spel de overhand en er wordt 2-1 gescoord. De tegenstander maakt veel overtredingen en ontregelt daarmee het spel van Beilen, ze krijgen echter ook de ruimte van de scheidsrechter die veel toelaat. Tot overmaat van ramp volgt er ook nog een makkelijk gegeven strafschop en het is 3-1.
Vlak voor tijd doen de jongens nog iets terug met een schitterend genomen vrije trap, echter meer dan 3-2 zit er vandaag ondanks het goede spel niet is. Het eerste puntverlies van het seizoen is een feit. Volgende week wat meer geluk en dan gaat het vast weer beter.

10-10-2015 VV Beilen C2-Gorecht C3: 4-2
Vandaag moet het gebeuren: bij winst staan de jongens alleen bovenaan! Na de enigszins teleurstellende wedstrijd van vorige week uit tegen Asser Boys is er scherp getraind deze week onder leiding van Randy en Andries. De mannen staan supergemotiveerd aan de aftrap.
Al na 4 minuten resulteert de dadendrang in een mooie 1-0 voorsprong. De scherpte is er echter nog niet overal en na een misverstand achterin scoort Gorecht in de 6de minuut de 1-1. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd en over en weer onstaan er kansen. Al snel volgt de 2-1 voor Beilen maar helaas even snel is het weer gelijk. Goed positiespel in combinatie met een tomeloze inzet zorgen er voor dat Beilen toch gaandeweg de 1ste helft meer het overwicht krijgt. Dit resulteert vlak voor rust in een koel afgemaakte en mooie 3-2; we gaan met een voorspong de rust in.

Na de rust starten de jongens weer goed en opnieuw is er een licht overwicht voor Beilen. Na diverse goede maar gemiste kansen komt de verlossende extra goal echter maar niet. Sterker nog, Gorecht blijft overeind en komt zowaar enkele keren gevaarlijk voor onze goal. Gelukkig staat er een uitstekend keepende doelman in de goal die de ploeg voor de gelijkmaker behoedt.
10 minuten voor tijd is het dan toch zover; na een mooie pass van achteruit komt de aanval voor de goal van Gorecht en wordt met een prachtige bal over de keeper de 4-2 gescoord. Daarna wordt de wedstrijd professioneel uitgespeeld en is de overwinning op de naaste concurrent een feit! Goed positiespel, teamspirit en inzet hebben vandaag het verschil gemaakt. Op naar de volgende wedstrijd komende week uit tegen LEO C3.

03-10-2015 Asser Boys C1-VV Beilen C2: 2-8
Een uitwedstrijd tegen Asser Boys (AB), dat op dit moment onderaan staan; dat belooft een goede kans te worden voor het opvijzelen van het doelsaldo! Onderschatting is echter op dit soort momenten de grootste tegenstander en dus moet de scherpte er vanaf het eerste fluitsignaal goed in.
AB gaat er meteen goed tegenaan en heeft de eerste kans maar na enkele minuten nemen de mannen van Beilen het initiatief en komen we enkele keren goed voor de goal. Het geluk ontbreekt een beetje maar toch wordt er 3 keer gescoord in de eerste helft. Met een redelijke stand gaan we de kleedkamer is, maar het zal in de 2de helft collectief beter moeten willen we een goed doelsaldo overhouden aan deze pot.
Na de rust komt Beilen goed de kleedkamer uit maar dan gaat er ineens van alles mis! AB scoort een mooie 1-3 en enkele minuten later is het zowaar 2-3, de tegenstander krijgt vleugels. De duels worden verloren, de structuur is uit het spel en het lijkt er op dat de mannen met z'n allen een off-day hebben.
Gelukkig herpakt Beilen zich en op inzet worden er vervolgens toch nog een aantal mooie goals gemaakt. Eindstand toch nog een fraaie 8-2 overwinning, maar het spel zal volgende week tegen medekoploper Gorecht echt stukken beter moeten.

26-9-2015 VV Beilen C2-Lycurgus C3: 12-1

Vandaag komt Lycurgus op bezoek, een prima tegenstander om te bezien waar we echt staan als team. Dit wordt een wedstrijd voor het doelsaldo aangezien de mede-koploper ook met een grote uitslag de onderlinge strijd had gewonnen. Na een goede eerste helft gaan we met 7-0 de kleedkamer in, met andere woorden het krachtverschil is groot en de tegenstander komt totaal niet aan voelballen toe. Meteen na rust scoren we 8-0 en na een handsbal van een Lycurgus verdediger wordt koel vanaf de stip de 9-0 ingechoten. Zoal vaak in dit soort wedstrijden met grote krachverschillen verslapt vervolgens de concentratie en wordt het Beilen spel iets rommelig. Hierdoor ziet Lycurgus kans om na de 10-0 toch een tegengoal te maken. Na de 11-1 en 12-1 is het klaar en zijn we nog steeds medekoploper met 1 doelpunt minder saldo als Gorecht dat ook weer won dit weekend.

19-9-2015 Be Quick C6-VV Beilen C2: 2-6

Prima eerst uitwedstrijd voor de competitie. Ondanks een onterechte strafschop tegen in het begin van de eerste helft (1-0), werd de orde toch snel hersteld en gingen we met 4-2 de rust in. De 2de helft werd er goed doorgevoetbald en uiteindelijk kon met een verdiende 6-2 overwinning de thuisreis worden aanvaard.

12-9-2015 VV Beilen C2-HHCombi C1: 5-1
Opnieuw prima voetbal weer. De eerste wedstrijd van de competitie en dus belangrijk om een goede start te maken! Meteen na de aftrap nemen de mannen het initiatief en er onstaan
enkele dreigende situaties voor het doel van HHCombi. Toch wil het lekkere combinatiespel van vorige week (6-0 winst bij BSVV C2 uit voor de beker) niet echt loskomen. Dit onge-
twijfeld mede door het felle spel van de tegenpartij, die fysieke lengte mist maar dit door inzet compenseerd. Er wordt door de tegenstander goed op buitenspel gespeeld waardoor menig
aanvallend initiatief in de kiem gesmoord wordt.
Toch ontstaat halverwege de 1ste helft eindelijk de verdiende 1-0 na zeer goed doorzetten in de spits. Dit is echter geen aanzet tot beter spel en het niveau tot de rust is niet echt
goed te noemen. Met 1-0 voor gaan we de thee tegemoet.
Na rust straalt er veel dadendrang van het team af en al snel valt de 2-0. Nu doorpakken.....maar HHCombi werkt niet mee. Na een misverstand achterin scoort de tegenpartij zelfs een
keurige 2-1, wordt het dan toch nog spannend??
Nee, hoor! Vervolgens vallen vrij snel achter elkaar de 3-1 en de 4-1 en het is gedaan met de weerstand. Vervolgens nog een mooie 5-1 en het is klaar. Toch nog een mooie uitslag
waarbij het spel in de 2de helft weer liet zien wat de mannen in hun mars hebben. Er kan tevreden gedouched worden.

Volgende week wedstrijd 2 uit tegen medekoploper Be-Quick die vandaag met 8-1 van Fit Boys gewonnen hebben.

5-9-2015 BSVV C2-VV Beilen C2: 0-6
Laatste wedstrijd in de poulefasite voor de beker, uit tegen de sterke medekoploper BSVV. Het is zaak hun zeer productieve aanval uit te schakelen.
Met zeer verzorgd spel en mooie combinaties spelen de mannen de tegenstander stuk en gaan met 3-0 voorsprong rusten.
Na de rust is het beeld hetzelfde, spits ligt aan de ketting en Beilen scoort wel: 6-0 winst en een overtuigende eerste plaats in de poulefase! Door nu dus naar de 2de ronde van de beker.
Niet alleen de 6-0 overwinning maar met name ook de wijze waarop geven veel hoop voor de competitie die volgende week start tegen HH Combi.

29-08-2015 VV Beilen C2-Smilde94 C2:  4-0

Een heerlijke dag om te voetballen en kortom prima omstandigheden op Sportpark Noord-West om de tweede wedstrijd voor de beker poulefase te spelen (vorige week 6-1 winst tegen FitBoys).
Al snel had Beilen veldoverwicht maar pas vlak voor rust resulteerde dit in een 1-0 voorsprong.
Na een serieuze bespreking in de rust kwamen de mannen weer sterk de kleedkamer uit, binnen enkele minuten na de hervatting was het 2-0.
Ook in de 2de helft kwam Smilde94 niet meer aan voetballen toe echter het duurde nog vrij lang voordat dit in de score tot uitdrukking kwam via een mooie 3-0 van achteruit en een eigen goal van Smilde bepaalde de eindstand op 4-0.

Volgende week de beslissing uit tegen BovenSmilde!