Voorbeschouwing

Piet keur bokaal

20 december is het weer zover, de eindejaarsafsluiting van de voetbal vereniging Beilen, in de volksmond “de Piet keur bokaal” of “ pietje keur”. Een geweldige traditie die dit jaar haar 25e editie beleefd en zo als hij elk 5 jarig lustrum zal Piet keur zelf ook weer aanwezig zijn om de naar hem genoemde award te overhandigen aan diegene die hem dit jaar het meest verdiend!
Dit jaar zijn genomineerd: Wim Tol,Hans Kuper en Gerlof Koopman! Voor de Torres trofee zijn de genomineerden: Taabe Poede, Koen Frieling en Mark ten Oever. En voor de Harm Brunsting bokaal: Aljan Dolfing, Leon Vries en Kornelis Snoeijing. Bij het lezen van deze namen komen er vele jaren aan vrijwilligerswerk voorbij en dat is precies waar deze prijzen voor bedoeld zijn, en waarom ze zo gewild zijn, want deze prijzen kun je alleen winnen met de gunfactor van je mede verenigingsleden, veelal zelf vrijwilliger! Bij al deze mannen kun je spreken van jarenlange belangeloze inzet voor onze VV en dat mag best gewaardeerd worden! Daarom zeggen wij namens Beilen 3 maar ook stiekem namens de hele VV: stem en kom langs op 20 december! Geef deze mannen de waardering die ze verdienen want een nominatie op zich is natuurlijk al winnen! Wij van het 3e zijn natuurlijk iets partijdig en hopen natuurlijk dat Koen de Torres trofee wint, naast zijn gouden klomp maar dat heeft puur met de bijbehorende drank te maken! Komt allen 20 december en geniet van alles wat de Piet keur commissie voor ons in petto heeft!

Stemmen kan op de site van de VV. www.vvbeilen.nl Elke stem is een blijk voor waardering!

VVBEILEN.NL
Vandaag, 1 december 16:45 De Pietje Keur Commissie heeft de genomineerden voor de Eindejaarsbokalen van VV Beilen bekend gemaakt. Je kunt nu stemmen tot 19 december 18.00 uur. Ga bovenin het hoofdscherm naar het laatste menu-item STEM. Kies de betreffende bokaal in het submenu (3 verschillende) e.....
Er staat geen wedstrijd voor dit team op het programma