Hoofdsponsor:
Combisport2016.jpg

Afscheid Hans Doldersum

Gisteren, 28 juni 15:00  Aanstaande donderdag om 9.30 uur vindt de crematieplechtigheid plaats van Hans Doldersum in Crematorium Zevenberg in Fluitenberg. Na deze bijeenkomst willen wij leden van VV Beilen die daaraan behoefte hebben de gelegenheid bieden om elkaar te ontmoeten in onze kantine om samen herinneringen te delen in een informele sfeer. Algemeen Bestuur VV Beilen

Hans Doldersum clubman in hart en nieren

24 juni 8:30  Iedereen zal met verbijstering kennis hebben genomen van het onverwachte overlijden van Hans Doldersum (61), begeleider van Beilen Zo1. Volop actief in het leven. Naast zijn werk als psychomotorisch therapeut bij GGZ Drenthe had het vrijwilligerswerk bij VV Beilen daarin een prominente plek. meer »

Jeugdcommissie bedankt Stefan Jonker

22 juni 9:45  Onze JO19-1 trainer Stefan Jonker gaat na een lange periode als jeugdtrainer bij VV Beilen onze vereniging verlaten. Stefan gaat zijn trainerscarrière voortzetten bij Achilles 1894 JO23-1. Stefan was binnen onze vereniging een gewaardeerde jeugdtrainer met een geelzwart hart. Veel jeugdspelers zijn onder zijn hoede doorgestroomd naar Zondag 1 of Zaterdag 1. Wij wensen Stefan heel veel succes met zijn nieuwe uitdaging bij Achilles 1894. We zullen hem nog regelmatig zien op Noord-West, want Stefan blijft zelf wel voetballen bij VV Beilen.

Jeugdcommissie bedankt Harrie Meijering en Nanda Nijboer-Hunze

20 juni 13:15  Afgelopen week had de jeugdcommissie haar laatste overleg van dit seizoen. Een seizoen waarin er gelukkig weer meer gevoetbald kon worden. Tevens was dit het laatste overleg van Nanda Nijboer-Hunze en Harrie Meijering. meer »

Alle Kabouters winnen een medaille

15 juni 10:30  De eerste stappen zijn gezet op weg naar een glansrijke carrière. Met een welverdiende medaille sluiten de jongste talenten van onze club een mooi seizoen af en kunnen nu genieten van een lekkere vakantie. Rutger Berghuis en Henk Nijsing hebben onze kabouters dit jaar begeleid in de beginselen van het voetbal. Op naar nog een medaille voor deze talenten! Misschien wel in 2042 of 2043 op het WK voetbal. Dromen mag.

Voorbeschouwing Valthermond – Rolder Boys

14 juni 10:15  Zondag wordt op het mooie sportpark Noord-West in Beilen de beslissingswedstrijd voor promotie naar de eerste klasse gespeeld tussen Valthermond en Rolder Boys.meer »