Home - vv Beilen

Home

Hoofdsponsor:
Combisport2016.jpg

Voorbeschouwing Beilen - SV Pesse

Vandaag, 29 maart 11:45  Zondag staat de zeer belangrijke wedstrijd tegen SV Pesse op het programma. Een derby met grote belangen. Waar het eind van het seizoen met rasse schreden dichterbij komt zijn beide ploegen nog lang niet zeker van lijfsbehoud. Beilen heeft wel de aansluiting gevonden en je mag gerust stellen dat Beilen ondertussen handhaving in eigen hand heeft. Maar datzelfde geldt voor onze bezoekers.meer »

Stand 2e klasse J is even wennen

26 maart 16:15  Geen uitgebreid wedstrijdverslag van SC Emmeloord-Beilen deze zondag. Een hoesten-en-proesten (kan tegelijkertijd is de ontdekking van de dag)-verkoudheid weerhield uw verslaggever van een trip naar de polder. De Combisport/Sport2000-mannen hebben de flow te pakken en grepen een 2-1 zege bij de kampioenskandidaat. Een blik op de ranglijst is nu voor veel voetbalvolgers in het Noorden even wennen. meer »

Beilen-Pesse 2 april met live muziek en grote verloting

21 maart 13:15  Na de wedstrijd VV Beilen-SV Pesse is er in onze kantine live muziek met Arjan Venemann. Tevens wordt een verloting gehouden met kans op mooie prijzen. Bekijk de flyer!

Eerste paasdag eieren gooien

21 maart 11:30  De Activiteitencommissie organiseert op eerste paasdag 's middags (er is dan geen competitieprogramma) een wedstrijd eieren gooien. Vanzelfsprekend wordt daarbij alleen gebruikt gemaakt van afgekeurde eieren. Ook kunnen er paaseieren worden gezocht onder leiding van Paashaas Paul. Bekijk de flyer en doe mee!

Bijzondere Algemene Ledenvergadering 5 april a.s.

21 maart 11:00  Uitnodiging voor leden van VV Beilen Bijzondere Algemene Ledenvergadering woensdag 5 april om 20.00 uur (kantine VV Beilen) meer »

Beilen boekt belangrijke zege

19 maart 19:45  Beilen heeft zondag goede zaken gedaan door de nummer twee van de ranglijst v.v. Dalen met 2-0 te verslaan. Op een niet al te bijster best veld werd het meer een vechtwedstrijd dan dat er goed voetbal mogelijk was. Nou aan inzet en werklust ontbeert het de Combisport/Sport2000-mannen nimmer. En op basis van die gegevens hebben de mannen van trainer Robert Bos dan min of meer ook wel terecht gewonnen.meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!