Hoofdsponsor:
Combisport2016.jpg

We zoeken hulp bij toegangscontrole van ons gebouw

20 januari 12:15  Afgelopen week zijn er versoepelingen geweest in de coronamaatregelen. Iedereen mag weer trainen in de buitenlucht op ons sportpark en er zijn geen beperkingen meer wat betreft tijden. Ook onderlinge zijn wedstrijden toegestaan. Alle douches zijn doorgespoeld en vrij van legionella. Dat betekent dat de kleedkamers bijna weer gebruikt mogen worden. Alleen hier een grote MAAR! meer »

Koppelklaverjassen gaat niet door

18 januari 11:45  De kantine mag nog niet open vanwege de coronamaatregelen. Sporten in de buitenlucht mag wel. Maar is klaverjassen een sport? En bovendien buiten koelt de stamppot ook te snel af. Dus het koppelklaverjassen wordt op de lange baan geschoven. En wie nu denkt.. ha, we gaan dus sjoelen. Helaas... dat zou een rommeltje worden (en sorry voor dit slechte artikel overigens, het wordt echt tijd dat we weer gaan voetballen).

Vacature hoofdtrainer VV Beilen Zo1

14 januari 14:00  Voetbalvereniging Beilen heeft per 1 juli 2022 een vacature voor de functie van hoofdtrainer Beilen Zo1. Het eerste zondagelftal van VV Beilen speelt nu voor het 7e seizoen op rij in de tweede klasse en bezet bij de winterstop de 7e plek op de ranglijst. De selectie is afgelopen jaren verjongd en komend seizoen verwachten we dat weer een aantal JO19 spelers doorstroomt. Beilen JO19-1 speelt in de hoofdklasse. meer »

VV Beilen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer

14 januari 9:15  Na afloop van het huidige seizoen verlaat Erik de Jong VV Beilen als hoofdtrainer. Dan heeft Erik er in zijn tweede termijn bij onze club zes jaar opzitten als coach van Beilen Zo1.meer »