Hoofdsponsor:
Hunebouw.png

Nog een paar dagen om de EK pool in te vullen

10 juni 13:00  Vrijdag begint het EK met Duitsland-Schotland. Nederland draait warm tegen Canada (4-0) en maandagavond tegen IJsland. Toon je voetbalkennis en vul de EK pool in, opgesteld door Gerald van Driel. Via de VV Beilen website is het invulformulier te downloaden en zijn de spelregels uitgelegd. Op naar een mooie Oranjezomer!meer »

Beilen legt het af tegen strijdbaar Sellingen

10 juni 11:15  In de halve finale van de nacompetitie 2e/3e klasse is Beilen tegen een 3-0 nederlaag aangelopen in Sellingen. De Oost-Groningers waren in de 2e klasse I op de negende plaats geëindigd met 27 punten en lieten met overtuiging zien in de tweede klasse te willen blijven. Voor de Beilenaren was het een mooie test om weer te ervaren wat nodig is om je te meten met een fatsoenlijke tweedeklasser.meer »

Supportersbus naar Sellingen

3 juni 12:45  Iedereen kan mee met de supportersbus naar Sellingen komende zondag. Vertrek 12.30 uur vanaf De Markt. De kosten bedragen € 7,50 p.p. Graag opgave voor donderdag bij Jan Stevens, tel: 06-23464270

Beilen toont stijgende lijn in de nacompetitie

3 juni 12:15  Wellicht geïnspireerd door de daverende Lanijto feestweek in Beilen hebben de Beiler voetballers op de laatste dag een minikersje op de taart gezet van onder meer straatversieringen, optocht praalwagens, demonstratie tuigpaarden, taptoe, fiets ‘m d’r in, vuurwerkshow en een mudvolle feesttent. Hoewel het de laatste is, blijkt de Lanijto een sterk merk. Gewoon handhaven dus. De Hunebouw-heren wonnen afgetekend met 4-1 van SC Erica dat daardoor degradeert naar de derde klasse.meer »

Welkom nieuwe leden mei

31 mei 13:30  In mei hebben we de volgende personen ingeschreven bij de KNVB: Pieter van Boven (vrijwilliger), Jantje Zijlstra (vrijwilliger), Christiaan Leungen (vrijwilliger), Johan Dreise (senioren veld), Koen Hoving (senioren veld) en Ahmed Ebo (JO9). Pieter, Jantje, Christiaan, Johan, Koen en Ahmed, van harte welkom bij VV Beilen en we wensen jullie een mooie tijd bij onze club!

Ouder Kind Toernooi tijdens Familiedag!

29 mei 11:15  Op zaterdag 8 juni organiseert VV Beilen een leuk Ouder Kind Toernooi tijdens de familiedag! Het zal starten om 16.00 uur tot ongeveer 17.30 uur op ons Sportpark Noord-West. Aansluitend is er een BBQ voor iedereen die VV Beilen een warm hart toedraagt. Uiteraard is de Stormbaan ook weer aanwezig. We hopen jullie daar te zien! meer »