Hoofdsponsor:
Hunebouw.png

Beilen heeft moeite met scoren tegen Pesse

Vandaag, 3 maart 18:15  Beilen leed tegen Pesse een duidelijke 3-0 nederlaag. In twee minuten tijd werd de wedstrijd uit handen gegeven en was het vechten tegen de bierkaai. Als dan de kansen die na veel strijd werden gecreëerd ook nog niet worden benut, dan maak je het de tegenstander naarmate de wedstrijd vordert steeds gemakkelijker.meer »

Geef je op voor de Vrijwilligersavond op 6 april

1 maart 10:45  Iedere vrijwilliger van VV Beilen vanaf 18 jaar wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn op de VV Beilen Vrijwilligersavond zaterdag 6 april 2024. Scan de QR-code op de flyer en meld je snel aan.

Welkom nieuwe leden februari

1 maart 10:15  Afgelopen maand hebben we Anke Veldhuis (vrijwilliger) en Kian Anninga (JO7) ingeschreven in onze ledenadministratie. Anke en Kian, van harte welkom bij VV Beilen en we wensen jullie een mooie tijd bij onze club!

Beilen vecht zich naar overwinning op Ruinen.

11 februari 22:15  De Hunebouw-heren boekten zondagmiddag een 3-1 overwinning op Ruinen, maar gezien het spelbeeld is dit wel eentje die uit de tenen kwam. Ruinen creëerde meer mogelijkheden c.q. kansen dan de mannen van Robert Bos, maar geen Beilenaar die daar na de wedstrijd mee zat. Beilen vocht wat het waard was en boekte meteen de derde overwinning op rij na de winterstop. meer »

VV Beilen Drentse Bollen Suikerbroden Paasactie

8 februari 15:15  VV Beilen organiseert voor het 2e jaar op rij een verkoopactie rondom Pasen! Dit jaar verkopen we naast de bekende grote Drentse Bollen ook Suikerbroden. Het is een actie om de VV Beilen jeugd financieel te ondersteunen. Hiervan kunnen we onder andere leuke activiteiten organiseren.meer »

Voorbeschouwing Beilen - Ruinen