Hoofdsponsor:
Combisport2016.jpg

Harold van der Sleen trainer Beilen Zaterdag 1

11 april 11:15  VV Beilen begint volgend seizoen met een nieuw eerste elftal op zaterdag naast het eerste zondag-elftal. Het team zal uitkomen in de 5e klasse standaard. Een belangrijke stap in het proces daarnaartoe is de aanstelling van een trainer/coach. We zijn blij dat we overeenstemming hebben bereikt met Harold van der Sleen. Harold is 40 jaar, woont in Assen en is in het dagelijks leven Werkleider Facilitaire Dienstverlening bij Afeer, een organisatie die in Oost-Groningen vraag en aanbod van werk bij elkaar brengt.meer »

Samenwerking FSD en VV Beilen voortgezet

9 april 12:45  Ook volgend seizoen gaat VV Beilen de samenwerking aan met Football Skills Drenthe (FSD) om de voetbalschool op Sportpark Noord-West te organiseren. FSD gaat 10 trainingen verzorgen op de zondagochtend gedurende twee blokken, één in het najaar en één in het voorjaar. Zowel VV Beilen als Niels Maagd, oprichter van FSD, zijn erg blij met de voortzetting van de voetbalschool.

Welkom nieuwe leden maart

3 april 15:00  Afgelopen maand hebben we vier nieuwe leden ingeschreven bij de KNVB. Dat zijn Sem Beck (O11), Kyan Beck (O11), Lenn Bijker (O9) en Blessing van der Veen (O17). Sem, Kyan, Lenn en Blessing, van harte welkom bij VV Beilen en we wensen jullie veel voetbalplezier bij onze club.

Online Algemene Ledenvergadering

2 april 12:45  Alles is anders in coronatijd. Zo ook onze Algemene Ledenvergadering over het seizoen 2019-2020. Nadat de ALV in november is uitgesteld, zullen we deze nu online gaan houden op 19 april om 19.30 uur. meer »

Kleurrijke tribune op sportpark Noord-West klaar voor bezoekers

2 april 12:00  De hoofdtribune van het Beiler voetbalcomplex heeft een flinke opknapbeurt ondergaan. De vrijwilligers van Noord-West hebben met behulp van een financiële bijdrage van Stichting Wildervank Fonds die vrijwillligersprojecten in onze regio ondersteunt, de handen flink uit de mouwen gestoken. De tribune is voorzien van nieuwe stoeltjes in frisse kleuren waar iedereen droog kan zitten onder het dak dat is opgesierd door bordsponsor Autobedrijf Huisman aan De Ossebroeken in Beilen. Alle voetballiefhebbers kijken uit naar het moment dat de stoeltjes bezet mogen worden en die dag komt steeds dichterbij.

VV Beilen Paasspeurtocht

27 maart 11:45  Jongens en meiden van kabouters t/m O15 doen jullie mee aan onze Paasspeurtocht?meer »