Home - vv Beilen

Home

Hoofdsponsor:
Hunebouw.png

Voorbeschouwing: Ajax gaat een heet Grieks avondje tegemoet

Vandaag om 15:00  Het is allesbehalve rustig in Amsterdam, maar toch zal de ploeg van trainer Maurice Steijn de rug moeten rechten voor de Europa League wedstrijd tegen AEK Athene. Donderdagavond om 18.45 uur staat de tweede wedstrijd uit poule B op het programma, waarin de Grieken verrassend aan kop gaan. Is dat rond de klok van 20.30 uur nog steeds zo? meer »


Wie is het nieuwe zestienjarige talent van Spurs Luka Vuskovic?

Vandaag om 13:28  Waar de zomerse transferperiode al een tijdje achter de rug is, zijn veel clubs al volop bezig met de volgende transferperiode. Zo ook Spurs, dat half september hun eerste aankoop voor 2025 aankondigde. De zestienjarige Vuskovic wordt de eerste versterking van de Noord-Londense club. Wie is deze speler en waarom kan hij pas in 2025 naar de Spurs en niet al komende winter?  meer »


Jude Bellingham uitgeroepen tot ESM Speler van de Maand, maar Bundesliga heerst

Gisteren om 11:30  Met de maximale score van tien punten is Jude Bellingham uitgeroepen tot ESM Speler van de Maand September. De zomeraanwinst van Real Madrid blonk op alle vlakken uit en werd door alle leden opgenomen in hun Team van de Maand waarop de ranglijst wordt samengesteld. Op een gedeelde tweede plaats eindigden twee spitsen, Serhou Guirassy van VfB Stuttgart en Lautaro Martínez van Internazionale. meer »


Vooruitblik: Atl�tico Madrid - Feyenoord: wat moet je allemaal weten?

2 oktober 2023 15:59  Woensdag is het weer zo ver. Na de overwinning tegen Celtic, mag de Rotterdamse club op bezoek in Madrid. Atlético Madrid staat op het programma. ELF Voetbal blikt alvast vooruit op de Europese tegenstander van Feyenoord: Atlético Madrid. meer »


Voorbeschouwing: PSV - Sevilla

2 oktober 2023 15:54  Na twee weken afwezigheid keert de Champions League weer terug. Aan PSV de taak om de 4-0 tegen Arsenal te doen vergeten. PSV speelt in de groepsfase van de Champions League tegen het Spaanse Sevilla. ELF Voetbal zoomt in op de tweede Europese tegenstander van PSV: Sevilla. meer »


Crisis in Gelsenkirchen: Hoe Schalke 04 steeds verder in de problemen is geraakt

2 oktober 2023 15:45  Vijf seizoenen geleden werd Schalke 04 nog tweede van Duitsland. Nu vrezen de supporters voor degradatie naar het derde niveau. Ook het trainerskerkhof is dit seizoen alweer uitgebreid. Het is crisis bij de gevallen grootmacht uit Gelsenkirchen. meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!