Hoofdsponsor:
Combisport2016.jpg

Interview Yorbe Vertessen: "Op de training tik ik de 35 kilometer per uur wel aan"

Gisteren om 12:22  Yorbe Vertessen is twintig jaar en staat al heel zijn jeugd te boek als groot talent bij PSV. Eindelijk komt dat eruit. In een uitgebreid interview met de Belg vroegen we hem naar het prille begin.  meer »

Interview Elton Kabangu: ?Met de fysio?s van Willem II heb ik een band voor het leven?

Gisteren om 9:05  Elton Kabangu (23) komt van ver. Van heel ver. De buitenspeler van Willem II lag vorig jaar op de intensive care met corona en moest weer vanaf nul opbouwen. Hij is de Tilburgse club voor eeuwig dankbaar. Van Martin van Geel tot de terreinknecht; allemaal stonden ze voor hem klaar toen het slecht ging. meer »

Nederlandse clubs in actie: de mooiste Europese duels van deze week

18 oktober 2021 16:00  Na een drukke en boeiende speelronde maakt de Eredivisie midweeks weer even plaats voor Europees voetbal. De groepsfase van de Champions League begint deze week aan de derde speelronde. De volgende duels garanderen je twee avonden vol voetbalspektakel.  meer »

Clasie, Dessers en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 9