Niels Maagd aan de slag met circuittraining bij VV Beilen - vv Beilen

Niels Maagd aan de slag met circuittraining bij VV Beilen

31 juli 2023 11:00


Met ingang van het nieuwe seizoen verzorgt Niels Maagd circuittraining op donderdag. Van 18.00 uur tot 19.00 uur geeft hij training aan spelers in de leeftijdscategorieën JO10 en JO11. En van 19.00 uur tot 20.00 uur aan de spelers van de leeftijdscategorie JO15 en JO17-2.

Niels is verantwoordelijk voor het geven van de circuittrainingen, waarbij hij ook assisterende trainers kan coachen en begeleiden om zich, wanneer ze dit willen, te kunnen ontwikkelen als trainer.

Als jeugdcommissie zijn we blij met de komst van Niels. In deze constructie hebben we een kwalitatief goede trainer voor meerdere teams in huis én kunnen we trainers coachen in het training geven. We zijn er van overtuigd dat hiermee de kwaliteit van trainingen verder groeit en ook het plezier voor trainers in het training geven. Donderdag 31 augustus geeft Niels de eerste trainingen.

Voor de leeftijdscategorie JO15/17 zoeken we nog een aantal mensen die Niels willen assisteren bij het geven van de training. Lijkt je dit wat? Of ken je mensen voor wie dit misschien wat is? Geef dit dan door aan Mariska Zwartsenburg, 06-18945121

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!