Contributie - vv Beilen

Contributie

Contributie

 

Verhoging contributie

De contributie voor het seizoen 2022-2023 wordt verhoogd met 2,7%. Dit is gebaseerd op de consumentenprijsindex 2021 van het CBS.

Inning contributie

De contributie kan enkel per automatisch incasso worden betaald. U heeft de mogelijkheid om de contributie per jaar, per half jaar of per kwartaal te betalen. In de volgende maand/maanden wordt de contributie geïnd:

  • De kwartaalincasso: aan einde van de maanden juli, oktober, januari & april
  • De halfjaarlijkse incasso: aan het einde van de maanden juli & januari
  • De jaarincasso: aan het einde van de maand oktober

 

Opzeggen lidmaatschap

Het verenigingjaar van V.V. Beilen loopt van 1 juli tot 30 juni. Het lidmaatschap duurt een heel seizoen. Als u zich tussentijds afmeldt, bent u voor het gehele seizoen contributie verschuldigd. Het opzeggen van een lidmaatschap kan enkel per e-mail of brief. Afmelden kan per e-mail naar ledenadmin@vvbeilen.nl of schriftelijk naar Plattenkamp 17, 9412 BL Beilen.

 

Minimaregeling

Het lidmaatschap van een sportvereniging kan voor mensen met een laag inkomen een zware belasting zijn. De Gemeente Midden-Drenthe vindt dat iedereen mee kan doen met activiteiten buitenshuis en heeft hiervoor een minimaregeling. Met de miniregeling kunt u eventueel een bijdrage krijgen voor de contributie. Meer informatie kunt u vinden op de site van de gemeente via https://www.middendrenthe.nl/website/!suite86.scherm0325?mVrg=16881.

 

Twan Kleinheerenbrink

Penningmeester

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!