Beilen Vrijdag 1 op de drempel van het kampioenschap - vv Beilen

Beilen Vrijdag 1 op de drempel van het kampioenschap

18 november 2023 12:15


VV Beilen Vrijdag 1 wordt al lang niet meer als een verrassing beschouwd. Het team maakte opnieuw indruk, dit keer in Witteveen. Met een paar afwezigen was de uitdaging groter dan ooit. Twan verkoos de samba boven de Drentse velden, Thom ‘s vaderlijke plichten riepen bij een verjaardag en Leon Doorten was geveld door ziekte.

Echter, Jacco, Patrick, Mark Doorten, Plankgas, Martin ‘Oogklepper’ Piek, Erjen, Menno en Remco stonden klaar om de eer van Vrijdag 1 hoog te houden. Hun spel was meer dan overtuigend. Fit Boys werd met 2-0 verslagen in een wedstrijd waarin Vrijdag 1 zijn klasse toonde.

De andere partijen tegen WKE en Witteveen (tweemaal) waren regelrechte demonstraties van voetbalkunst. De tegenstanders hadden geen schijn van kans en werden met minimaal 7-0 van de mat gespeeld. Een waar doelpuntenfestijn dat de tegenstanders liet duizelen en waar elke speler minimaal eenmaal scoorde. Zelfs Remco hield de nul. Fanatieke supporters lieten het vuurwerk ter ere van het doelpuntenfestijn al gelden met een kleine staking tot gevolg.

Nu staat Vrijdag 1 op de drempel van iets groots. De volgende ronde wordt thuis in Beilen gespeeld en dat kan de kroon op het werk worden. Slechts één punt is nodig om kampioen te worden en de spanning is voelbaar. Fans en de spelers kijken reikhalzend uit naar wat een historische dag in de annalen van VV Beilen zou kunnen worden.

Het verhaal van Vrijdag 1 is er één van underdog tot topfavoriet. En nu met het kampioenschap binnen handbereik is het team meer dan klaar om zijn plek in de lokale voetbalgeschiedenis te claimen. Beilen, maak je borst maar nat voor een feestelijke afsluiting van dit seizoen!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!